24 december 2013
Djozz  |  Revaplan

Djozz wenst u een inspirerend en energiek 2014!

2013 was een bewogen en bevlogen jaar. De gesprekken en sessies met velen van u speelden daarin een belangrijke rol; dank hiervoor!

Regelmatig kreeg ik te horen hoe dapper het is om als startende onderneming te focussen op de slecht functionerende woningmarkt. Ook in een dergelijke markt kun je met een vernieuwende formule echter een verschil maken, zo hebben we afgelopen jaar bewezen met Revaplan. 2013 was een prachtige ‘ontdekkingsreis’. Een speurtocht naar nieuwe vormen van samenwerking en nieuwe businessmodellen, naar toepassing van nieuwe technieken en vernieuwende experimenten.

Dit heeft zijn vruchten afgeworpen: in 2014 introduceren we diverse nieuwe diensten. Het bieden van wooninspiratie en mogelijkheden voor energiebesparing staan hierbij centraal. In deze nieuwsbrief lichten we alvast een tipje van de sluier op over één van onze nieuwe formules voor 2014, Revaplan Zero.

Begin januari ontvangt u een uitgebreide Revaplan-nieuwsbrief. Daarin onder meer Guy Hendriks van installatietechnisch adviesbureau Nevision, die vertelt over de ontwikkeling van de ThermoScan binnen het Djozz IPC-cluster en uitlegt waarom samen innoveren loont. Ook praat Leo Gommans, onderzoeker Duurzaam Bouwen bij Hogeschool Zuyd, u bij over de ontwikkeling van de nul-energie-renovatiewoning, die aan de basis staat van Revaplan Zero. “Uniek aan de Revaplan Zero-formule is dat je nul-energieverbruik combineert met comfort en de investeringen beperkt houdt. Hierdoor komt een energieneutrale woning binnen handbereik van een grote groep mensen.”

Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar bijdragen aan en het vertrouwen in onze organisatie. Het fundament is gelegd voor een inspirerend en energiek 2014!

Patrick Leppers,
Directeur Revaplan

Revaplan is een merk van Djozz BV